dimarts, 25 d’abril de 2017

PERSONES REFUGIADES I DRETS HUMANS


El proper DIJOUS 4 DE MAIG, et convidem a la nostra taula rodona, on parlarem sobre Persones Refugiades i Drets Humans individuals i socials.
L'acte tindrà lloc al Centre Cívic de Can Baruta (C/ Lluís Pascual Roca, 2, de Santa Coloma de Cervelló) a les 19:30 h.

Ens acompanyaran persones de diferents organitzacions i col·lectius que ens poden transmetre la seva tasca i la seva experiència en aquests temes (detallat al cartell).

Els governs d'Europa i d'altres indrets del món, estan oblidant, vulnerant i violentant els Drets de Refugi i els Drets Humans, pels que tanta gent va lluitar o continua fent-ho. En aquests moments és més important que mai recordar-los, defensar-los...Impedir que les situacions que s'estan visquent acabin semblant "normals".

Ser persona és ser estimat, reconegut, respectat, ser visible, poder estudiar, treballar, disposar de vivenda i aliment, tenir la possibilitat de desenvolupar les capacitats que es porten a dintre...Uns valors que hem de considerar com patrimoni de la humanitat, perquè és al llarg de la història humana, que les persones hem pogut fer-nos-en conscients del que representen.

T'ESPEREM!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada