QUÈ FEM

La Plataforma, a més de donar visibilitat al patiment i a les circumstàncies per les que estan passant les persones amb dret a refugi, també col·labora amb organitzacions humanitàries que fan assistència directa amb aquestes persones, amb l'objectiu d'amortir les condicions inacceptables en les que es troben.

Les col·laboracions són de vegades econòmiques o  bé fent entrega de roba o diferent material que organitzacions humanitàries instal·lades als camps ens sol·liciten.

És per això que des de la Plataforma es realitzen actes per recollir fons econòmics que després queden ingressats en entitats sensibles i humanitàries amb garanties d'honestedat, o bé es demana l'aportació ciutadana del material sol·licitat per ONG's amigues. Després les coses recollides es traslladen als camps, des d'on ens retornen notícies del seu us i de la seva utilitat.

També participem en campanyes de denúncia contra la violació de Drets Humans que pateixen les persones que fugen de la guerra i de situacions econòmiques desesperades. Ens afegim a la tasca de denúncia juntament amb altres entitats sensibles a aquests despropòsits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada