dijous, 29 d’octubre del 2020

GRAN RECAPTE- AQUEST ANY MÉS NECESSARI QUE MAI

 

 Hola de nou!!!

Contactem novament amb tu perquè aquest any necessitem persones voluntàries per acompanyar el GRAN RECAPTE. Aquest 2020, com ja saps, està sent molt especial en tot i la nostra solidaritat és important més que mai.
En concret, es tracta d'estar els dies 20 i 21 al CONDIS i al CONSUM, és a dir, als supermercats del nostre municipi de Santa Coloma de Cervelló, que ja venien col·laborant en anys anteriors.
Per participar-hi visita aquest link i apunta les teves dades i el torn que et vagi bé realitzar. Si poses la teva població ja se t'obriran les opcions:                          https://www.granrecapte.com/ca/voluntariat/#barcelona
T'ESPEREM!!!
MOLTES PERSONES T'HO AGRAIRAN
NOSALTRES TAMBÉ ET DONEM LES GRÀCIES



Torna el Gran Recapte.
Aquest any, més necessari que mai
El Gran Recapte d’Aliments torna la setmana del 16 al 21 de novembre. Aquest any, però, serà diferent a conseqüència de la COVID-19. Aquest any no podrem fer la recollida física d’aliments, per tal de garantir la seguretat de voluntaris i donants.  Aquest any, en comptes d’aliments demanem a la ciutadania que ens faci donacions monetàries per poder comprar aliments. 
L’emergència social, generada a conseqüència de l’emergència sanitària provocada per la COVID, ha fet que la distribució d’aliments, que duem a terme els Bancs dels Aliments, s’hagi incrementat de forma dramàtica. Al llarg del 2020:
Portem distribuïts més de 15 milions de quilos d’aliments quehan arribat a 262 mil persones a través de 636 entitats receptores.
També hem distribuït 275 mil àpats cuinats durant el confinament.
El valor d’adquisició pel públic dels aliments distribuïts s’estima en uns 35 milions d’euros.

 
Si la demanda segueix augmentant, no podrem garantir el repartiment d’aliments els pròxims mesos. És per això que, aquest any, el Gran Recapte és més necessari que mai.
Per això activem diverses formes per tal que la ciutadania, com cada any, pugui seguir col·laborant:
SUPERMERCAT: Des del 16 al 21 de novembre, es podran fer donacions monetàries a les caixes, en el moment que es pagui la resta de la compra. Les donacions seran de la quantitat que cada persona determini. Hem ampliat les dates de durada del Gran Recapte per ajudar a evitar concentracions de persones.
MERCATS: En les mateixes dates, en alguns mercats i botigues de proximitat es podran comprar tiquets, per valors de 3 euros.
ONLINE: A més, fins al 16 de desembre es podran fer a través de la web granrecapteonline.com i per bizum al número 33596. 
En la mesura que la situació sanitària ens ho permeti, comptarem amb persones voluntàries. Els voluntaris i les voluntàries no recolliran aliments però seran presents als supermercats els dies 20 i 21 de novembre per a informar sobre com es poden fer les donacions per al Gran Recapte. 
Et demanem que, en la mesura que et sigui possible, ens ajudis a fer difusió d’aquest nou model de Gran Recapte, derivat de la situació sanitària que vivim. 
Moltes gràcies per la teva col·laboració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada