dimecres, 7 de desembre del 2022

CALENDARI 2023 - UN REGAL SOLIDARI


Els millors desitjos de PAU, SALUT i EQUANIMITAT, personals i socials, per aquest 2023 que comença!!!

Us reenviem la proposta del nostre CALENDARI SOLIDARI DE 2023, que pot ser un bon regal per la festivitat de Reis i si ho voleu, el podeu encarregar a través de la nostra adreça electrònica i concertarem amb tu la forma de recollir-ho. També pots adquirir-lo a la Farmàcia Colònia Güell, al Quiosc de la Chari o al Forn de la Colònia.



El preu del calendari és de 10 € i els beneficis estan destinats als nostres projectes solidaris, dins del nostre municipi i d'altres indrets del món. Tot pensant en les persones més vulnerables i sempre salvaguardant la vostra confiança perquè el fruit arribi a qui més ho necessita.
 
Aquesta vegada, hem confiat els dibuixos del calendari, als nens, nenes, nois i noies de LA KLAU *, com també a la guia imprescindible i amorosa de les seves educadores (Mireia i Sílvia), que igualment han participat amb un parell de dissenys. A través de les il·lustracions, ens hi arriba la seva mirada tendra sobre LA PAU, que plana als fulls de cada mes de 2023. Cada pàgina ens hi transmet Calma, però sobretot, la poderosa sensació que la PAU, contraposada a la Violència, és alguna cosa més que l'absència de guerra.

Aprofitem també per anunciar-vos que aquest 2023 reprendrem la FESTA DE LA SOLIDARITAT, després de la interrupció inevitable per causa de la pandèmia. Tindrà lloc el 4 de febrer a les 19 h a l'ATENEU UNIÓ de la Colònia Güell (Teatre Fontova).


* El Centre obert de la KLAU és un recurs de Serveis Socials de l'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló. És un espai socioeducatiu basat en el reforç escolar i les activitats de lleure, dreçat a infants i adolescents de 6 a 16 anys. S’hi treballen aspectes emocionals, personals, acadèmics i socials dels infants i adolescents que hi participen a través de dinàmiques, tallers, jocs i sortides. Gaudeixen d’un seguiment individualitzat. Si en vols contactar, fes-ho a través de Serveis Socials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada